Web Sitesi Gerçekten İhtiyaç mı ?

Web Sitesi Gerçekten İhtiyaç mı ?

Web Sitesi Gerçekten İhtiyaç mı ?

Web sitesi istiyaçmı ? neyime yarayacak ? Sorusuna değineceğiz bu yazımda ;

Bu sorunun cevabını her işletme kendisi vermek zorunda, kanunen bazı kuruluşların web sitesi olma zorunluluğu elbette var ancak ufak işletme veyahut yeni faaliyete giren işletme ve firmalar için zorunluluğu yoktur.



Kanunen zorunluluk hallerine baktığımızda ;


  • Yıllık net hasılatı 80.000.000 ve üstü hasılatı olan işletmeler
  • Çalışan sayısı 200 ün üstünde olan işletmeler


Gibi gereksinimler mevcut.



Eğerki bu kadar büyük bir işletmeniz yok ise kanunen bir zorunluluğunuz yok demektir.

Ancak ; web sitesi müşterilerinizi ve hitap ettiğiniz sektörü nekadar ciddiye aldığınızı, gelecek vaad ettiğinizi gösteren bir semboldür.

Web sitesi insanları size yaklaştırır, burada bu yazıyı okuyorsanız sizde web sitesi yaptırmayı düşünüyorsunuzdur, siz elbette benim müşterimsiniz, sizinde müşterileriniz sizler ile iletişime geçmeden önce web sitenizi ziyaret edip, önce bir neler yapıyorsunuz , yaptığınız iş müşterinizi memnun edecekmi, ikna olacaklarmı bu işi yapabileceğinizden gibi sorulara cevap veren bir sanal kimlik haline gelecektir.

Kısacası web site yaptırıp yaptırmama konusunda hürsünüz, ancak yaptırırsanız elbetteki sizin menfaatinize olacaktır.


İllaki web sitesi yaptırmak zorunda olmadığınızı bilmenizi isterim, dilerseniz boş bir sayfa ile firmanızın ismine özel Domain (Alan Adı) ve hosting alarak düz beyaz bir sayfada adresinizi göstererek biz burda varız şeklinde bir mesajda verebilirsiniz insanlara.


Gelecek hayat artık sanal dünyada, tavsiyem bu dünyada yerinizi bir an önce alın.

Saygı ile kalın..

Buraya Google Adsense gibi bir reklam eklenmesi yaptırabilirsiniz, iletişime geçebilirsiniz, uygun görüldüğünde blog kısmında burada yayınlayabilirim.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşLinkedin'de Paylaş
Mesafeli Satış Sözleşmesi