Ürünler kısmındaki Php Script ler Nedir ?

Ürünler kısmındaki Php Script ler Nedir ?

Ürünler kısmındaki Php Script ler Nedir ?

Ürünler bölümüne eklediğim yazılımlar nelerdir ? ne işe yarar ?

Sıfırdan bir web sitesi yaptırmanın maliyeti her daim uzun soluklu ve masraflı bir iştir. Bunun yerine "web geliştiriciler" henüz müşteri bulmadan farklı sektörlere ve mesleklere yönelik projeler üretip o sektör ve mesleklerin ihtiyacını karşılayabilecek yazılımlar hazırlarlar, örneğin araç kiralama firmasısınız ? veyahut doktor veya özel dişçi kliniğisiniz ? veyahut herne ise, bu sektörlere özel ihtiyaçlarını ve görsel tatmini yakalayarak öncesinden hazırlanmış ve müşterileri bekleyen özel yazılımlardır.

Bu yazılımlar 1 den farklı firmaya veyahut kuruluşa entegre edilebilir, yani aynı yazılımı 1 den fazla işletmeye kullanılabilir,


Bu sayese bir web sitesinin maliyeti size 5000tl ye çıkacakken, aynı yazılım 4 kişiye kullanıldığında size maliyeti 1250tl gibi bir rakama tekabul edecek. Bu hem sizin için hemde sizin gibi web sitesi sahibi olmak isteyenler için en güzel bir yöntem, Fiyatla birlikte sitenin size teslim edilme sürecide minimuma inecektir.

Örneğin bir web sitesi size özel sıfırdan inşaa edilecek şekilde 30 iş günü ise, bu şekilde size entegre edilip işleme sunulması 15 iş günü gibi bir sürece yayılır, muhtemelen 10. iş gününde siteniz teslim edilir.


Düşük bütçe ile web sitesi yaptırmak isteyenler için önereceğimiz hızlı düşük bütçeli ve profestonel bir çözümdür kısaca.

Ürünler bölümünü gün geçtikçe elimizdeki yazılımlarla çoğaltmaya devam edeceğim.

Umarım size uygun bir yazılımımız vardır, saygı ile kalın..



Buraya Google Adsense gibi bir reklam eklenmesi yaptırabilirsiniz, iletişime geçebilirsiniz, uygun görüldüğünde blog kısmında burada yayınlayabilirim.
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşLinkedin'de Paylaş
Mesafeli Satış Sözleşmesi